Thomas & Kim

Soms zit je op zo’n punt dat je gewoon eens even input en tips van een ander moet ontvangen. Vandaar dat ik al een tijdje opzoek was naar een leuke en betaalbare fotografieworkshop. Via via kwam ik terecht op de pagina van Bemind fotografie en twee weken geleden was het dan zover. Het was even rijden, maar dan heb je ook wat. Eenmaal in Putten aangekomen werd ik vriendelijk door Bertina onthaald.
We begonnen met een kort gesprekje over waarom iedereen naar de workshop was gekomen. Het bleek dat we eigenlijk allemaal op zoek waren naar nieuwe input om onze creativiteit te prikkelen. Nou die prikkels hebben we gekregen! Bertina is heel open geweest over haar werkwijze en ook over de struggles waar ze zoal tegenaan is gelopen en hoe ze hier mee om is gegaan.
Na het babbelen, was het tijd voor fotograferen. Normaal gesproken vindt de workshop vaak plaats in een nabij gelegen bos. Echter had Bertina voor deze keer iets anders bedacht. Namelijk het maisveld rondom haar huis. Een omgeving met huizen en obstakels. Juist hiermee wou Bertina ons laten zien, dat je eigenlijk overal mooie foto’s kan maken. Verder heb ik enorm veel opgestoken op het gebied van structuur in je fotoshoot, aanwijzingen geven en nieuwe invalshoeken. Door deze nieuwe input krijg ik weer zin om aan de slag te gaan en vandaar dat ik binnenkort snel ga oefenen met een nieuw stel. Benieuwd naar de resultaten van de workshop? Scroll door de blog! 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *