Michiel&Dorien

De eerste bruiloft van 2017. Eindelijk was het zover en mocht ik weer zo´n prachtige dag vastleggen. Dit keer de dag van Michiel&Dorien. Al een jaar geleden hadden ze mij gevraagd om hun dag vast leggen en ondanks dat ik wist dat ik druk met mijn afstudeerstage bezig zou zijn, zei ik natuurlijk ja op deze vraag.

Toen het bijna zover was, gierden de zenuwen weer door mijn lijf. Bruiloften zijn en blijven toch altijd spannend. Vooral wanneer het weer de hele week al niet geweldig is en de weersvoorspellingen voor de grote dag vooral regen aangeven. Gelukkig was het de ochtend zelf droog en dus gingen we vol goede moed de dag tegemoet. Uiteindelijk was het tot aan half 6 droog, dus het kon niet beter!
Toch verliep de dag niet geheel zonder ongemak. Onze goede moed van een uur daarvoor strandde namelijk op de parkeerplek tussen Lemmer en Sondel. We hadden de shootlocatie nog niet eens bereikt en daar stonden we dan met pech langs de weg. Door de harde wind was het boeket op de auto losgescheurd en dus konden we niet verder rijden. Gelukkig waren we nog niet ver van huis en kwam er snel hulp om de boel weer vast te zetten. Ondertussen schoot ik alvast een paar leuke kiekjes, want dit hoorde er gewoon bij. De dag gaat zoals hij gaat en een beetje pech maakt het niet minder mooi. Michiel en Dorien genoten volop en dat is ook niet vreemd met zo’n prachtige dag. Scrol door de fotoblog en geniet een beetje met ze mee!

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *